Νατάσσα Μποφίλιου Οι εμφανίσεις στο Kyklos live stage συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία!
Σχεδόν 10000 θεατές έχουν απολαύσει μέχρι στιγμής τις παραστάσεις της Νατάσσας Μποφίλιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου (στίχοι/καλλιτεχνική επιμέλεια) και του Θέμη Καραμουρατίδη (μουσική/ενορχηστρώσεις), στο Kyklos live stage της Ιεράς Οδού. 

Η παράσταση με τίτλο «Το Πέρασμα Των Μάγων» έκανε πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου με εξαιρετική αποδοχή από το κοινό που ανταποκρίνεται με μεγάλη θέρμη κάθε Σάββατο βράδυ αλλά και από τους δημοσιογράφους που την παρακολούθησαν. 

Ενδεικτικά, ακολουθούν μερικά αποσπάσματα από τις κριτικές τους: 


BHMAGAZINO

«Όσοι την έχουν δει στο Kyklos Live Stage, όπου εμφανίζεται κάθε Σάββατο, μιλούν για την πιο ώριμη στιγμή της, για το πιο ισορροπημένο πρόγραμμά της. Απορούν που δεν είχε ξαναπεί  live το «The Winner Takes It All», εκστασιάζονται με τη «Λένγκω» της, δέχονται ακόμη και τη δική της εκτέλεση στο «Σιγά μην κλάψω». Επειδή το τραγουδάει εκείνη.»


MUSICPAPER.GR

«Στις φετινές της εμφανίσεις η Μποφίλιου είναι στην καλύτερή της στιγμή. Ώριμη ερμηνευτικά έχει αποβάλλει τους “ακκισμούς” και τις ευκολίες των περασμένων χρόνων. Μοιάζει να είναι περισσότερο από ποτέ κοντά στη δικιά της φωνή. Κοντά σε αυτό που έχει μέσα της και που τόσα χρόνια το ψάχνει και μας το παρουσιάζει με αθωότητα και ενθουσιασμό. Λαμπερή, σίγουρη για την εικόνα της και την αισθητική της. Η επιτυχία φέτος για τη Μποφίλιου δεν είναι ποσοτική, λόγω του μεγάλου χώρου αλλά ποιοτική».

MIXGRILL.GR

«Και να που τελικά, ο τίτλος της παράστασης "Το Πέρασμα των Μάγων" δικαιώθηκε! Με πάθος αλλά και συγκίνηση, "διασχίσαμε" μια πορεία δέκα χρόνων μουσικής και συνεργασίας των "τριών μάγων" (Νατάσσα, Θέμης, Γεράσιμος) και περπατήσαμε επάνω σε μια μουσική αναδρομή-διαδρομή».

K (Καθημερινή)

«Στην τρίωρη αναδρομή της δεκάχρονης ήδη πορείας της, έχοντας όπως πάντα, πλάι της τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τον Θέμη Καραμουρατίδη, δεν μπόρεσα να πάρω το βλέμμα μου από πάνω της ούτε λεπτό. Ταλέντο; Αστρο; Οπως θες πες το.»

METROPOLIS

«Το Πέρασμα των Μάγων πάντως, όπως είναι ο τίτλος της παράστασης, βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στη σκηνή. Τα δώρα τους, τρία και μοναδικά: Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος» 

ΤΟSPIRTO.GR

«Βγαίνει στη σκηνή υπέρλαμπρη, πιο όμορφη από ποτέ, με την τεράστια φωνή της ακέραια, και τη σκηνική της γοητεία ακμάζουσα. Μεταμορφώνεται, από λεπτό σε λεπτό, στο πιο ευάλωτο πλάσμα, σε μια ενσάρκωση της χαράς, γίνεται σέξι, επιθετική, είρων, εν ολίγοις παίζει όποιον ρόλο απαιτεί το τραγούδι της».

TRALALA.GR
«Τα live της παραμένουν βιωματικές εμπειρίες. Η ίδια και οι δυο ‘αδερφικοί’ συνεργάτες της, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και ο Θέμης Καραμουρατίδης, τα σχεδιάζουν σαν παραστάσεις, αλλά οι παραστάσεις συνήθως δημιουργούν ένα αόρατο τοίχος ανάμεσα στους συντελεστές και το κοινό τους. Στη περίπτωση της Νατάσσας τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μπορεί οι κινήσεις της να είναι χορογραφημένες, το setlist να είναι προσχεδιασμένο και προμελετημένο με καθαρά αισθητικά κριτήρια, αλλά κινητήριος δύναμη των ζωντανών της εμφανίσεων παραμένει αυτό το αίσθημα που εκπέμπει προς τον κόσμο, ένα αίσθημα απροσδιόριστο, που δε τιθασεύεται, ούτε περιορίζεται αλλά κυριεύει τις αισθήσεις και ερεθίζει τα ψυχικά αισθητήρια». 

MUSICCORNER.GR

«Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, εκθαμβωτική, δυναμική, ανέβηκε στην σκηνή κι από τους πρώτους κι όλας στίχους του «Κρύψου» μας μετέφερε «αλλού», μας συνεπήρε με τη φωνή της και τη θεατρική της παρουσία, που άλλαζε, όπως και η διάθεσή της, ανάλογα με τα μέτρα και το ύφος του κάθε κομματιού.
Μετά από ένα τέτοιο live, οποιοσδήποτε περάσει από το Κύκλος Stage, θα έχει πάρει μία γεύση από όλη τη μέχρι τώρα πορεία του Γεράσιμου, της Νατάσσας και του Θέμη». 

MUSICHEAVEN.GR

«Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μία εξαιρετική ερμηνεύτρια, με έντονη θεατρικότητα στην απόδοση γεμάτη συναισθήματα, με άρτια άρθρωση & εκφορά του μελωποιημένου λόγου, πληθωρικότητα στην κίνηση κι άκρως επικοινωνιακή με τον κόσμο»

Ε-ORFEAS

«Κι οι εκπλήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, τόσο από το ξένο ρεπερτόριο, όσο κι από το ελληνικό. Εξάλλου, η Μποφίλιου είναι η ερμηνεύτρια και των εκπλήξεων! Κι όλα αυτά μέσα από τα δυο ερμηνευτικά της πρόσωπα, το δραματικό και το αλέγκρο. 
Αν προσθέσουμε και την γεωμετρικά αυξανόμενη ερμηνευτική ωριμότητα της πρωταγωνίστριας, το «Πέρασμα των Μάγων», είναι ένα πρόγραμμα – σταθμός, υψηλών ποιοτικά μουσικών στάνταρ και με μια Μποφίλιου – μάγισσα, που μαγεύει με το όλο καλλιτεχνικό είναι της!
Μην την χάσετε αυτήν τη μαγεία»!


AIXMI.GR

«Κύκλος, Σάββατο βράδυ. Στο μαγαζί που τραγουδάει η Νατάσσα Μποφίλιου, ο κόσμος συνωστίζεται έξω από νωρίς. Χίλια τετρακόσια άτομα χωράει το μαγαζί, όμως μέσα δεν πέφτει καρφίτσα. Αγαπημένο πρόσωπο της νέας γενιάς -και η ίδια άλλωστε ανήκει σε αυτήν- τραγουδάει για το κοινό της, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. “Εν λευκώ”, “Ασπιρίνη”, “Μέρες του Φωτός”… Το κοινό παθιάζεται μαζί της, απελευθερώνεται…»www.kykloslive.gr
Copyright © 2013 Pure Public Relations.Όλα τα δικαιώματα προστατευμένα.
Created by MixGrill.gr.